Piros és zöld napok = heti 3 kg mínusz Slimming world diéta mintaétrend

Fogyókúra 2orld

Ők forradalminak tartják találmányukat, mások szerint, leginkább egy középkori kínzóeszközre hasonlít.

fogyókúra 2orld tea a fogyáshoz szoptatás közben

Egy fogakra szerelhető, mágneses szájzárat mutatott be az elhízás elleni harc csodafegyvereként egy új-zélandi kutatócsoport — írja a Guardian című brit fogyókúra 2orld. A fejlesztői szerint az eszköz azért forradalmi, mert a használóját folyadékalapú diétára kényszeríti.

A DentalSlim Diet Control nevű szerkezet megakadályozza, hogy a használója két milliméternél szélesebbre tátsa a száját, vagyis azt, hogy szilárd táplálékot egyen.

FOGYÁS KÖNNYEN [ hatékony fogyókúra egy hét alatt]

Az eszközt hét, véletlenszerűen kiválasztott egyébként egészséges, de elhízott nőn tesztelték. Otago and UK researchers have developed a world-first weight-loss device to help fight the global obesity epidemic: an intra-oral device that restricts a person to a liquid diet.

A második hét végére a nők átlagosan 6,36 kilót fogytak, vagyis a testsúlyuk nagyjából 5,1 százalékától szabadultak meg.

fogyókúra 2orld ruházat fogyni

Egy tesztalanynak sikerült kijátszania rendszert, ő nem csak a kutatók által előírt folyadékokat fogyasztotta, hanem olvasztott csokoládét is ivott. Paul Brunton professzor szerint a módszer lényege, hogy új szokásokat alakítson ki a felhasználóknál, és beindítsa a fogyási folyamatot. A kutatók hangsúlyozzák: a DentalSlim Diet Control célja nem az.

fogyókúra 2orld fogyás derbyshire

Sokkal inkább az, hogy olyanokon segítsen, akik operációra várnak, de nem lehet elvégezni rajtuk a műtétet, amíg le nem adnak néhány kilót.