A cikk tartalma

Fogyókúrás pióca, Így gyógyítanak piócákkal - HáziPatika

Piócaterápia – újra a modern orvostudományban

Piócaterápia — újra a modern orvostudományban Kommentek száma: 1 Szerkesztő: Somogyi Rita Harapnak, csúsznak, másznak… Nem túl szimpatikus igaz? És ehhez mit szólsz: a piócák márpedig ujjakat, füleket, testrészeket is menthetnek. Meg életeket. A forgolódó, vészívó piócák látványa sokakban kellemtelen érzéseket válthat ki, de ezek a gerinctelen férgek azok, amelyek segíthetnek mások egészségesebbé tételében.

Piócaterápia – vérszívókkal a gyulladások ellen

Az ókori orvosok piócahasználási gyakorlata visszatért az orvostudományba: a férgek sokban segítik az orvosokat, legyen szó a levágott ujj visszacsatolásáról, vagy a potenciálisan halálos keringési állapotok kezeléséről. A világ minden részén megtalálható piócák főleg édesvízben élnek, és régóta helyet kaptak az orvosok gyógyászati készletében.

fogyókúrás pióca tea elveszíti a hasi zsírt

Évente több milliónyi parazitát használtak a páciensek kezelésére. Egyes orvosok azonban látták, hogy bizonyos esetekben a piócáknak speciálisan fontos szerepe van, például a sérült a vérkeringés helyreállításában.

fogyókúrás pióca súlycsökkentő szűrő kérdőív

Amikor a pióca megharapja az áldozatát, egyedi nyála a vérkeringés serkentésével megakadályozza az alvadást. Így az áldozat órákig is vérezhet, oxigénnel teli vér kerül a sérült területre egészen addig, amíg a vénák újranőnek és visszaáll a keringés. Orvosilag rehabilitált piócák A pióca felbecsülhetetlen fogyókúrás pióca bír a mikrosebészet területén akkor, mikor az apró vénákat ideális fogyás detroit újracsatolni.

Egyes testrészek, szervek esetében pótolhatatlanok — mint például a füleknél.

Fogyókúrás pióca, Piócákkal fogyott 50 kilót

A réges régi ismeretekre támaszkodva még időben a piócák használata mellett döntött, és a fül megmenekült. Ez a siker mérföldkő volt, amely újra megalapozta a piócák használatát a modern orvostudományban. Azóta a piócák már életeket, végtagokat mentettek, megszüntetve az ujjakban, lábujjakban, fejbőrben, fülben a veszélyes operáció utáni vénás vérbőséget.

Mennyi vért veszítünk egy kezelés alatt? A piócák az európia faj a Hirudo Medicinalihs ml vért, testsúlyuk mintegy hatszorosát képesek elfogyasztani egyszeri étkezés alkalmával.

fogyókúrás pióca fegyverek fogyás kedves születésű mi

Az amerikai faj, a Macrobdella Decora tízszer kevesebbet tud csak elfogyasztani. Ez az oka, amiért csak az európai fajokat használják orvosi célra.

Általában a pióca terapeuták akár 10 piócát is használnak úgy a páciens ml vért is veszíthet kezelés során.

Cookie tájékoztató Piócaterápia — vérszívókkal a gyulladások ellen A piócaterápia egy nagyon régi kezelési forma a természetgyógyászat területéről, amely a as évektől újra növekvő jelentőséggel bír. A természetgyógyászatban a piócaterápiát többek között akut és krónikus gyulladásoknál alkalmazzák. A kezelés hatása vitathatatlan, és a legkülönbözőbb betegségeknél segít.

Fájdalmat okoz a pióca harapása? A piócák harapását a páciens szúnyogcsípésként érzékeli.

Ettől tuti lefogysz: Tojás fogyókúra 1. rész - BF

Így a pióca harapása nem fájdalmas. A pióca nyála olyan kémiai anyagot tartalmaz, ami fájdalomcsillapító hatású, ez pedig megakadályoz a harapás érzékelésében. Emellett a nyál olyan anyagot is tartalmaz, ami megakadályozza véralvadást.

Milyen betegségeken segíthet a pióca? Véroldó és tárolás-megnyújtó hatásuknak köszönhetően a pióca ideális vérkeringési zavarok esetén.

Így gyógyítanak piócákkal

Rendszerint a nem kielégítő fogyókúrás pióca olyan betegségekhez köthető, mint a trombózis, görcsös vénák, infarktus, keringési rendellenességek, fülzúgás, felhalmozódás stb.

Sokan hasonlítják ezt a korabeli természetgyógyászathoz, amiben van igazság, bár ilyen tünetek esetén piócák helyett manapság szívesebben kezdenek a nyirokrendszer, keringési rendszer méregtelenítésével a természetgyógyászok. Vannak mellékhatások? A piócaterápia a megfelelő figyelemmel kísérés és végrehajtás esetén nagyon ritkán jár komoly mellékhatásokkal.

fogyókúrás pióca fogyás 4 font

A harapás helyén előfordulhatnak helyi reakciók. Emellett valamivel gyakrabban fordul elő ciklusos gyengeség, fáradtság.

A piócák helyzete a fogyáshoz - hova tegyük

Milyen más esetekben lehet piócákat használni? A piócák megszüntethetik a véralvadást az izom körül vagy a bőrnél, hatásosabban, mint a gyógyszerek vagy más kezelési módszerek.

Orvosi piócák Fogyókúrás pióca, Piócákkal fogyott 50 kilót A piócaterápia egy nagyon régi kezelési forma a természetgyógyászat területéről, amely a as évektől újra növekvő jelentőséggel bír. Hirudoterápia akcióban A természetgyógyászatban a piócaterápiát többek között akut és krónikus gyulladásoknál alkalmazzák. A kezelés hatása vitathatatlan, és a legkülönbözőbb betegségeknél segít.

A vérkeringés fenntartására használják az izomban, bőrben és zsírsejtekben, melyet sebészetileg helyeznek test egyik részéről a másikra. Egyes esetekben az alvadt vért is jobban eltávolítják, mint a gyógyszerek.

Hogyan segít a magas vérnyomáson a piócaterápia?

Mik a pióca terápia további előnyei? A pióca terápia előnye nem csupán az általa eltávolított fáradt vér; hanem a nyálában lévő fogyókúrás pióca enzim, amely lehetővé teszi a vérkeringést az érintkező területeken.

A terület a fül mögé. Amennyiben nem tudja pióca Vannak pontok, ahol tilos tegye férgek, vagy meg kell tenni nagyon óvatosan és felügyelete alatt egy orvos. Nem lehet, hogy egy pióca on: területeken a test minimális zsír rost szemhéjak, herezacskó ; nyálkahártyák végbél, íny, a torok, a méhnyak ; régióban a klaszter számos ereket.

Hozzászólás Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek Bejelentkezés Regisztráció Krizsák Zsuzsanna az első képen olyan, mintha fülbevaló lenne