Karcsúsító bérletárak

Karcsúsító díjak. Karcsúsító díjak,

Tartalom

  Az előfizetéseket két részletben lehet fizetni! Az előfizetésen belüli munkameneteket legfeljebb 4 hét alatt kell felhasználni.

  lipo 6 fogyás eredményei

  Az értekezleteket előre fizetik. Ha az ülésen nem látogat előzetes értesítés nélkül - telefononakkor az értekezletet teljesítettnek tekintik, és az ennek megfelelő értéket nem térítik vissza.

  fogyni az alsó testén

  A feltüntetett árak tartalmazzák az általános karcsúsító díjak egész test - hacsak másképp nincs meghatározva és hámló, csak a hasi területekre burkol,fenék és comb. A termoszudációt ahol említettük az infravörös alagútnál hajtják végre.

  kézi nyirokelvezetés fogyás

  Kar- lábpakolás esetén külön díjat számolnak. Skinny IceSlim előfizetés - Kriogén veszteség fogyókúrás kezelés BrunoVassari 5 alkalom 10 perces peeling speciális krémekkel és helyi masszázs termikus krémmel; fázis felvitel hipotermikus átalakító krémmel; perc burkolva marad; feszességi gél felvitele A felhasznált karcsúsító díjak a Bruno Vassari BodyEnergy termékcsaládjába tartoznak.

  Az alapcsomag tartalmazza a hasat, a csípőt és a combokat A felhasznált termékek a Bruno Vassari BodyEnergy termékcsaládjába tartoznak.

  fogyás a 3 trimeszterben

  Skinny GreenTea előfizetés - BleuMarine fogyókúra csomag zöld teával 5 alkalom 45 perces általános masszázs és hámlasztás; zsírcsökkentő krém felvitele; zöld tea és hínár alapú krémmel való csomagolás; perc hőszigetelés; adott esetben a végső krém felvitele: fogyás, feszesség, striák. Alapcsomag nőknél a has, a csípő és a comb A felhasznált termékek a BleuMarine sorozatból származnak.

  fogyni testzsír férfiak

  Skinny Bleu Caffe előfizetés - BleuMarine fogyókúrás csomag kávéval 5 alkalom 45 perces általános masszázs és hámlasztás Body Polish géllel; lipo-csökkentő krém alkalmazása algákkal és koffeinnel; gélalapú csomagolás kávéra; perc hőszigetelés; termikus gél alkalmazása algával és koffeinnel. Alapcsomag nők: has, csípő és comb A felhasznált termékek a BleuMarine sorozatból származnak.

  fogyni keresztény