Kompressziós ruhák a fogyás és a testgyakorlás számára

Ruházat fogyni

ruházat fogyni

A gyors fogyás titka: szaunaruha! Janosa Gabor A gyors fogyás titka: szaunaruha!

  • Lehet e fogyni a szaunázástól? :: Fényes Szauna
  • Zsírégetés férfiaknak?
  • Ha edzésről van szó, még mindig akad néhány tévhit, amit előszeretettel hangoztattok, ha meg kell magyaráznotok, hogy miért edzetek úgy, ahogyan.

Mi a szaunaruha? Kinek ajánljuk a szauna ruhát? A szauna ruha egy speciális anyagból készített ruha, amely egy alternatív megoldása a tradicionális szaunáknak.

Kompressziós ruhák a fogyás és a testgyakorlás számára

A szaunaruha bent tartja a test melegét, ezáltal elősegíti az izzadást. Általában nejlonból vagy pvc-ből készítik.

ruházat fogyni

Edzés közben melegen tartja az izmokat és az izületeket. Boxolók és birkózók előszeretettel használják mérlegelés előtt, mivel a szaunaruha használatával gyorsan lehet több tíz dekát fogyni.

ruházat fogyni

A szaunaruha előnyei: - melegen tartja az izmokat, izületeket, - felgyorsítja az anyagcserét, - segít megszabadulni a testben felhalmozott méreganyagoktól, - olcsóbb mint a tradicionális szauna rendszeres használata Kinek ajánljuk a szauna ruhát: Mindenki viselheti, aki szeretne edzés közben "jobban" megizzadni. Ezenkívül ajánljuk aerobik edzésekhez, valamint fogyokúrázóknak.

A szauna ruha kíváló felszerelés boxolóknak: boxolás közben, árnyékolásnál, boxzsák edzéseknél és futásnál is hordható. Futók is előszeretettel használják a hideg téli edzéseken, ruházat fogyni a ruha melegen tartja az izmokat és az izületeket. A szauna ruha elengedhetetlen kellék kampingezésnél, hegymászásnál, túrázásnál, síelésnél.

ruházat fogyni

Folyamatosan pótold a kiizzadt folyadékot! A szauna ruhát csak kézzel szabad mosni! Méret választásnál egy számmal nagyobbat vegyél, mint a méreted! Kapcsolódó termékek.

ruházat fogyni