A leukémia tünetei – Gyermekleukémia Alapítvány

Fogyni lázzal. Fogyni lázzal. A fogyás gyengeséget okoz

Diétázz citrommal: 10 kiló mínusz egy kúra alatt!

fogyni lázzal

MME A citrom olyan csúcsgyümölcsünk, amit érdemes minden nap fogyasztani, a diétázók és méregtelenítésre vágyók pedig fogyasztó hatását is élvezhetik! A citromkúra segítségével lúgosíthatunk, méregteleníthetünk és fogyhatunk is, a várható fogyás kg között várható a kezdő testsúlytól és persze a kiegészítő étrendtől függően.

Így diétázz citrommal!

fogyni lázzal

A kúrát maximum évente kétszer javasolt elvégezni. A méreganyagok tisztulása miatt az alábbiak előfordulhatnak: fejfájás, hányinger, kiütések, pattanások.

Ha a citromot felvágás előtt egy percre meleg vízbe áztatjuk vagy tenyerünkben melengetjük, több levet tudunk kinyerni belőle.

fogyni lázzal

A citrom héját a nagyfokú vegyszeres kezelés miatt semmiképp sem tanácsos elfogyasztani, természetesen ez csak akkor érvényes, ha nem biocitromot vásárolunk - vagy termesztjük magunk. A kúra folyamán nem ajánlott hús fogyasztása, növényi táplálékot vegyünk csak magunkhoz, ezzel is segítjük a szervezet méregtelenítését.

A vércsoport befolyásolja a fogyást? - fortunabox.hu

A citrom elvonja a szervezetből a kalciumot? Viszonylag nagy mennyiséget tartalmaz fogyni lázzal a hasznos ásványi anyagból, gramm citromra vetítve 25 mg-ot, szemben az átlagos mg mennyiséggel, ami fogyni lázzal legtöbb gyümölcsben található.

Öt egészségtipp, amit eddig rosszul használtál!

fogyni lázzal

Ezen túlmenően a magas C-vitamin és szerves sav mennyiség megkönnyíti mind a citromban, mind pedig az egyéb táplálékkal bevitt kalcium beépülését. A citrom nagyon jól használható vérszegénység, izületi gyulladások, epe, vesehomok vagy -kő esetén, láz, herpesz, ödémák, magas vérnyomás és más betegségek kiegészítő gyógymódjaként.

A citrom márpedig lúgosít!

fogyni lázzal

Egyáltalán nem! Igen, az íze savanyú ugyan, hiszen sok benne a citromsav, ám ennek ellenére lúgos, nem pedig savas jellegű! A szervezetben a citromban található szerves savak ásványi anyagokkal, elsősorban nátriummal alkotnak vegyületet, ezáltal lúgos közeget teremtenek, azaz a savasodás ellenében hatnak.

fogyni lázzal