Fogyni rést
Tartalom
Fokhagyma A fokhagyma elsősorban antibakteriális hatásáról ismert. Természetes antibiotikumnak tekinthető.
A főzéshez és ízesítéshez való széles körű felhasználása mellett tíz különböző természetes cukor forrása, beleértve fogyni rést fruktózt, a glükózt és az inzulint, és nagy mennyiségben tartalmaz ásványi anyagokat, például réz, vas, cink, kalcium, mangán, alumínium és a szelén.
Ezeknek az anyagoknak köszönhetően a fokhagyma is valóban gyógyító erővel bír.
Rendszeres fogyasztása csökkenti a vastagbélrák kockázatát, csökkenti a vérnyomást és a vér koleszterinszintjét. Chia mag A chia magok spanyol zsályából nyert olajos magvak.
A chia mag tele van szuperhatalommal. Tapasztalt fáradtság és rúgási immunitás. Nagyszerű védelmet nyújtanak a farkaséhség rohanása ellen.
Támogatják a tüdő, a máj, a vesék és az epehólyag megfelelő működését. Ezek tartalmazzák a leglényegesebb növényi eredetű omega-3 zsírsavakat.
Ezenkívül tele vannak magnéziummal, vaszal, kalciummal és káliummal. Hatásukkal helyesen sorolják a szuperélelmiszerek közé, mivel szabályozzák a cukrot a szervezetben, ennek köszönhetően testünk több felhasználható energiával rendelkezik. Csökkentik a nyomást és nem tartalmaznak glutént.
Kutatások kimutatták, hogy a vörös szőlőben és ezért a vörösborban található anyag - az elaginsav - jelentősen lelassíthatja a meglévő zsírsejtek növekedését és egyúttal megakadályozhatja fogyni rést képződését.
Szerző: Teremy Alex Egy korábbi cikkem alapján a Miért hízunk valójában? Rájönni arra, hogy elhíztál, szerintem az egyik legnehezebb dolog. Az ember ilyenkor automatikusan is depresszióssá válik, ha csak egy kicsit is. Sokkal feszültebb és zárkózottabb lesz, állandóan csak takargatni akarja magát, legalábbis a többségünk.
A napi egy pohár minőségi száraz vörösbor megakadályozhatja a zsírraktározást és javíthatja alvásunk minőségét. A vörösbor antioxidáns hatással van a testünkre.