Hoppá! Gyanús dolgot fedeztek fel rajongói a híres énekes halálának helyszínén

Inxs fogyás

inxs fogyás

Kylie Minogue mégis férjhez megy BLIKK Minogue kisasszony pályája csúcsán bejelentette, hozzá akar menni barátjához, James Goodinghoz, s dalai után végre magánéletét is sikerre akarja vinni. Kylie Minogue nem is oly rég még fennen hangoztatta, tán sohasem fog férjhez menni, mivel életében legfontosabb a karrier.

inxs fogyás

A házasság intézménye, úgy tűnt, nem izgatja az ausztrál szépséget. A hét végén azonban a neves inxs fogyás showman, Michael Parkinson beszélgetős műsorában kijelentette, hogy "talán nem is olyan sokára" összeköti életét kedvesével.

inxs fogyás

Most viszont azt kell mondanom, igen, feleségül megyek Jameshez, és gyerekeket is szeretnénk," - nyilatkozta Kylie a műsorban. Az énekesnő mindig is híres volt vad románcairól, gondoljunk csak Jason Donovannel, vagy az INXS énekesével, Michael Hutchence-vel folytatott kapcsolatára.

Keresés a playeren

Kylie és Gooding egy ideig valódi pár voltak, tavaly év végén azonban elváltak útjaik. A jelek szerint azonban a szakítás nem volt végleges, a pár ugyanis néhány hete ismét egymásra talált.

inxs fogyás

Szerencsére időben észbe kaptam. Elképzeltem, ahogy 65 éves vénkisasszonyként járkálok a villámban A jövőben több időt szentelek szerelmemnek," - mondta Kylie, hozzátéve, hogy biztosan jó anya is lesz. A szülői felelősségvállalást pedig majd megismerem a maga idejében.

inxs fogyás