Ez Rosie Huntington-Whiteley brutális diétája

Modell diéta. Folyamatosan éhezik: brutális diétát követ a 19 éves szupermodell

Tartalom

  Twitter Pinterest Nem könnyű munka Victoria's Secret modellnek lenni.

  modell diéta

  Az elvárások magasak, a munka fárasztó, és elég egy apró botlás vagy pár kiló plusz, és már repülsz is az angyali kifutóról! Szerző: Kálmán Zsófi - Mutasd a cikkeit Ezen meg sem lepődünk, hiszen komoly ára van annak, ha valaki a legjobbak között szeretne lenni, és ezt egy interjúban Rosie Huntington-Whiteley is igazolta, aki számára a bomba alak fenntartása továbbra is presztízskérdés, és hiába hagyta ott már a kifutót, diétája brutálisabb, mint korábban bármikor.

  modell diéta

  Úgy döntöttem, hogy kipróbálok egy új étrendet, ezért megkerestem Dr. Nigma Talibot természetgyógyászt, akitől megtanultam, hogy a szép bőr és az kicsattanó közérzet az emésztőrendszerben kezdődik Mesélte a modell, majd hozzátette: Azt mondta nekem, ha szeretném igazán jól érezni magam a modell diéta diéta, akkor ki kell vágnom a cukrot, a tejtermékeket, a glutént és az alkoholt az életemből.

  Nem fogok hazudni, ez már szerintem is durva, iszonyatosan nagy kihívás, és beletelt egy kis időbe, mire mindenről lemondtam Rosie Huntington-Whiteley is bevallotta, hogy ez biztosan nem az a diéta, amit az év minden napján be tudna tartani az ember, de segít jobb döntéseket hozni, ha képben vagyunk azzal kapcsolatban, hogy milyen ételeket kellene végleg kiiktatnunk az életünkből.

  Mindenestre az eredmény igazén látványos, és ahhoz sem fér kétség, hogy a modell még sosem volt ennyire gyönyörű - bár arról most nem szólt a történet, hogy tündöklő szépségének mennyire van köze ahhoz, hogy párja a világ egyik legjobb pasija, Jason Statham.

  modell diéta

  De mielőtt még teljesen kiakadnánk, megnyugtatott minket, hogy ő sem egy űrlény, és határozott szándéka néha egy-egy süteményre, pár falat sajtra, vagy egy finom borra elcsábulni, de az biztos, hogy az övéhez hasonló alak titka modell diéta a szerencsés genetikán. Ezek után mindenki eldöntheti, számára megéri-e az istennő test az ilyen, és ehhez hasonló áldozatokat.

  modell diéta