A fogyás alapjai, avagy a sikeres fogyókúra titka

Nemzeti fogyókúra

egyszerű és könnyű módja annak, hogy lefogy

WEBBeteg - B. Csuth Ágnes, családorvos Aki betart néhány egyszerű szabályt, a hideg évszakban is problémamentesen megőrizheti egészségét, fitt és karcsú maradhat. Ehhez adunk öt tippet. WEBBeteg - Dr. Csuth Ágnes, családorvos A súlyfeleslegben kétségtelenül fontos tényező a genetika és a családi háttér.

Melyek a fogyás alapvető feltételei?

Az elhízás kialakulásában nagy szerepe van a DNS-nek, de nem lehet mindent az örökségünk számlájára írni, még ha tény is, hogy az elhízásra való hajlamot nagy mértékben befolyásolja.

Csuth Ágnes, családorvos Túlsúly, kóros soványság, normál testsúly, elhízás. A testtömeg index alapján határozható meg, hogy ki melyik csoportba tartozik. A testtömeg index BMI a testsúly és a magasság ismeretében kiszámolható.

Keresés űrlap

Csuth Ágnes, családorvos Ha az áhított fogyás a rendszeres sport és az egészséges táplálkozás mellett sem következik be, annak oka a pajzsmirigy alulműködése is lehet. Lesznyák Judit A tökfélék nemzeti fogyókúra Cucurbitaceae tartozó növény változatos formájú: lehet hosszúkás, ovális vagy kerek, kicsi vagy nagy a sárga különböző árnyalataiban. Az őszi hónapok csemegéje nemcsak finom, hanem kiváló vitaminforrás is.

WEBBeteg - Irinyi-Barta Tünde, okleveles táplálkozástudományi szakember Amíg a táplálkozás egy egészséges embernél általában tudatos, belső indíttatás által vezérelt például éhségélvezettel teli cselekedet, addig a táplálás legtöbb esetben egy passzív, kívülről irányított folyamat valamilyen betegségben szenvedő ember számára.

tempeh rossz a fogyáshoz

Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus A gyermekkori elhízás elkerülésére a diéta helyett az egészséges életmód jelenthet megoldást.

Ebben az életkorban a szülők felelőssége nemzeti fogyókúra nagy.

fog a kávé fogyni

WEBBeteg - Brjeska Dóra, újságíró Ma már az interneten bármi megtalálható, és bárkiből lehet úgynevezett szakember is. Azonban nem árt szintű fogyás vélemények, hogy kihez érdemes fordulnunk, ha biztos tudáson alapuló, valódi segítséget szeretnénk kapni.

Diabetes - Kicsák Marian, dietetikus, andragógus