Ez is érdekelhet

Sam fogyás

sam fogyás módon fogyni gyorsan

Twitter Pinterest Szemmel láthatóan sokat fogyott, egészen pontosan 6 kilótól szabadult meg az elmúlt 14 sam fogyás alatt Sam Smith. Megmutatjuk, hogy néz ki és elmondjuk, hogy sikerült neki!

Nagy változáson esett át az elmúlt két hétben Sam Smith. Az énekes ugyanis Amelia Freer könyve hatására életmódot váltott. A könyvben leírtaknak megfelelően nem fogyaszt glutént, tejtermékeket és finomított cukros ételeket.

sam fogyás 24 órás fogyás

Az új étrendjének pedig meg is lett az eredménye nap alatt 6 kilót fogyott. Amelia Freer segített megszabadulni a feleslegemtől 2 hét alatt és teljesen megváltoztatta a viszonyomat az ételekkel. Mindenki menjen és csekkolja ezt a hihetetlen könyvet és kezdjen egészségesen élni.

Ez nem a fogyásról szól, hanem arról, hogy jól érzed magad a bőrödben.

Látványosan sokat fogyott a Trónok harca szereplője – fotó

Szeretlek Amelia és köszönöm, hogy boldog emberré tettél kívülről és belülről egyaránt. Nem véletlen Smith nagy öröme, hiszen a férfi gyerekkora óta küzd súlyproblémákkal.

sam fogyás hogyan égeti a hasi zsírt

Néhány hete például ezt a képet tette fel magáról, viccelődve ő maga is akkori kinézetén. A fogyás tényleg szemmel látható is, nézd csak meg, hogy nézett ki Sam február végén balraés most jobbra!